Halt, kallt och massor av snö gjorde att vi inte kunde testa helt som vi ville men några körintryck kan jag förmedla.

Det är en rolig bil. En del bilar har det, andra inte, Beetle har det! Motorljudet påminner om en gammal Bubblas när du börjar gasa och eftersom varvtalet ökar ändras ljudbilden mot allt aggresivare och rappare ljud. Jag måste säga att det är den fyrcylindriga bil som har låtit bäst hittills även om jag inser att en del av ljudet är artificiellt. Motorn kändes rapp och bilen kändes välbyggd med många sköna retrodetaljer. DSG lådan växlade i princip sömlöst men jag saknade växelpaddlarna vid ratten… Chassit är sportigt men inte extremt hårt. Tveklöst är den nya modellen roligare/sportigare än den gamla. Retrolooken får du på köpet!

För flera bilder klicka på bilden för att komma vidare till bildgalleriet.